Direct contact - 06-30925819

 

SEMO - Techniek waar u warm van wordt! 

Besparing

Bij de luchtdichte kachels van Palazzetti wordt de verbrandingslucht niet uit de kamer aangevoerd, zoals dat bij traditionele kachels het geval is. Zo wordt voorkomen dat koude lucht de kamer binnenkomt en de kachel voor de ontsnapte warme lucht moet compenseren om de kamertemperatuur constant te houden. Dit zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing.

Geoptimaliseerde verbranding

Door de coaxiale buis wordt de binnenkomende lucht voor de verbranding voorverwarmd omdat het in contact komt met de kachelpijp. Het resultaat is een verhoogd verbrandingsrendement en een effectief zelfreinigingssysteem voor het glas.

Milieu

De uitstekende verbranding en de zeer hoge prestaties van Palazzetti’s Ecofire® Luchtdichte pelletkachels zorgen voor minder schadelijke uitstoot en voor blijvende brandstofbesparingen. De impact op het milieu is verwaarloosbaar. Zo dragen deze kachels bij aan een duurzame en fijne toekomst.

Geschikt voor wie?

Palazzetti’s Luchtdichte kachels bieden een goede oplossing voor alle ruimtes met bijzondere architectonische beperkingen.

Omdat deze kachels over een coaxiaal luchtkanaal beschikken en daarmee geen traditionele luchttoevoer nodig hebben, zijn ze ideaal, ook voor beschermde, historische panden, gerestaureerde huizen, en panden in oude binnensteden.

De luchtdichte technologie maakt het eveneens mogelijk om ze te installeren in ruimtes die normaal gesproken uitgesloten zijn door de geldende normen (UNI 10683), zoals slaapkamers, badkamers, en studios, omdat deze kachels de verbrandingslucht direct van buiten aanvoeren. Om deze reden zijn ze ook heel geschikt voor passieve en lage-energiewoningen. De balans tussen binnen en buiten wordt niet veranderd.

 

Semo Kachels Copyright © 2016 | Gemaakt door Salland Hosting