Direct contact - 06-30925819

 

SEMO - Techniek waar u warm van wordt! 

Is het u ooit wel eens overkomen dat u buitenshuis bent en vergeten bent de kachel aan te zetten (of dat u hem niet hebt geprogrammeerd)? Vanaf nu hebt u dit soort problemen niet meer.
Dankzij de speciale toepassing die door Palazzetti is ontwikkeld, wordt het gemakkelijk om uw kachel te bedienen als u buitenshuis bent.
Uw kachel op uw smartphone: download de app en bedien uw Palazzetti-kachel gemakkelijk en snel, ook als u niet thuis bent.

▶ HOE WERKT HET?
De kachel praat met u, in 3 eenvoudige stappen:
- Download de app
- Verbind de app met uw kachel
- Beheer alle parameters (tijden, timers, temperatuur, ventilatie, enz.)

Op deze manier is het volgende mogelijk:
- Instellen van de temperatuur op dagelijkse en/of op wekelijkse basis (in dit geval regelt de kachel automatisch alle parameters om het gewenste comfort te garanderen)
- Instellen van de werkingstijden op dagelijkse en/of op wekelijkse basis (in dit geval regelt de kachel automatisch alle parameters om het gewenste comfort te garanderen)
- Een complete persoonlijke regeling kiezen en de parameters van de kachel instellen

▶ DE UITDAGING
Met deze app kunnen alle functies van de Palazzetti-pelletkachels comfortabel thuis of buitenhuis geregeld worden met een smartphone.
Een uitdaging die geheel Made in Italy is dankzij het Italiaanse merk dat marktleider is in milieuvriendelijke biomassaverwarmingssystemen.
Het comfort van een ongelofelijk geavanceerd verwarmingssysteem met extern beheer ter voorkoming van energieverspilling en ten bate van lagere energiekosten, een beter milieu en meer comfort. En dat alles met één vinger.
Ontdek het assortiment van Palazzetti met de standaard Connection Box voor het beheer vanaf smartphone van de kachel bij u thuis:

Semo Kachels Copyright © 2016 | Gemaakt door Salland Hosting